Vacatures dierenarts Oost-Vlaanderen

Als dierenarts ben je uiteraard gepassioneerd door alles wat met dieren te maken heeft. Je houdt ervan met dieren te werken, ze te verzorgen, te diagnosticeren en ze te genezen. Ook preventie van ziekten en advies geven behoren tot jouw takenpakket. Om aan de slag te kunnen gaan als dierenarts dien je de opleiding diergeneeskunde genoten te hebben. Deze zes jaar durende master zorgt ervoor dat je de erkende titel van dierenarts toegewezen kan krijgen. Eventueel volgde je na de masteropleiding nog specialisaties, die jou in staat stellen in verschillende takken van de diergeneeskunde te werken. Deze functie vraagt een uitgebreide kennis van alles wat dieren betreft en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Het engagement van een dierenarts is dan ook uitermate belangrijk. Als dierenarts kan je een eigen praktijk oprichten, bij een groepspraktijk werken, in een dierenkliniek werken of werken bij andere dierenzorg instellingen. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere opties als dierenarts. Je kan je aansluiten bij het FAVV, keuringen uitvoeren in slachthuizen, werken in farmaceutische bedrijven of diervoederbedrijven, je kennis delen met anderen in het onderwijs, enzovoort.

Heb jij een dierenartspraktijk en ben je op zoek naar een nieuwe, enthousiaste dierenarts om jouw praktijk te versterken? Een dierenkliniek is op zoek naar een collega die aan de slag kan als dierenarts? Dit alles in de provincie Oost-Vlaanderen? Dan is Vetplace het ideale medium om de zoektocht naar geschikte kandidaten op te starten. Via dit platform heb je de mogelijkheid de vacature(s) die jij hebt online te plaatsen en zo in het vizier te komen van heel wat werkzoekende dierenartsen in Oost-Vlaanderen. 

Het bereik en netwerk van onze website is zo groot dat je gegarandeerd in aanraking komt met kandidaten die het juiste profiel hebben voor de door jouw opgestelde vacature. Zij kunnen eenvoudig reageren op de vacature door het opsturen van hun CV en een motivatiebrief. Ook heb je de mogelijkheid contactgegevens bij de vacature te plaatsen, zodat geïnteresseerden rechtstreeks contact kunnen opnemen. Neem gerust ook de tijd om zelf op zoek te gaan tussen de verschillende gebruikers van het platform om zo zelf de juiste kandidaat te vinden.

Ben je op zoek naar een job als dierenarts in de provincie Oost-Vlaanderen? Je bent nog maar juist afgestudeerd of je hebt al een mooie loopbaan opgebouwd? Het platform Vetplace is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe job als dierenarts. Of je nu een dierenarts kleine huisdieren, dierenarts paard, dierenarts rund of een dierenarts voor nog een andere diersoort bent, hier vind je zeker wat je zoekt. Hier worden alle huidige openstaande vacatures in Oost-Vlaanderen samengevat in een handig overzicht. Je kan eenvoudig reageren op de jobaanbieding van je dromen door het versturen van een sollicitatiebrief. Door je profiel te vervolledigen met je CV geef je potentieel geïnteresseerde werkgevers ook de kans jou te vinden.

Populairste steden in Oost-Vlaanderen voor dierenartsen