Vacatures dierenarts Limburg

Een goede dierenarts neemt zijn tijd voor elk dier, maar ook voor de eigenaar. Als dierenarts ben je een dokter en een chirurg voor dieren. Eerst en vooral geef je gezonde dieren preventieve behandelingen om ervoor te zorgen dat ze niet ziek worden. Denk hierbij aan het toedienen van vaccinaties, maar ook aan het geven van correct en duidelijk advies aan de baasjes. Aan de andere kant zal je ook zieke of gewonde dieren moeten behandelen. Dit doe je door te luisteren naar de klachten die het baasje je vertelt. Op basis van deze info heb je al een idee van wat het probleem mogelijks zou kunnen zijn. Om dit zeker te weten, zal je het dier onderzoeken. Je weet dat elk dier anders zal reageren tijdens zo’n onderzoek, maar jij weet precies hoe je ze moet kalmeren.


Je hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en gaat door tot je zeker weet wat de oorzaak van de klachten is. Hierna kan je zo snel mogelijk aan de gepaste behandeling beginnen. Dit kan gaan van het voorschrijven van medicatie, tot het uitvoeren van een ingreep. Als dierenarts ga je voor een gekwalificeerde zorg en neem je geen genoegen met minder. Je beschikt over de master dierengeneeskunde en je kan hiermee gaan werken bij een groepspraktijk of je eigen praktijk oprichten. Je kiest zelf welke diersoort jouw dagdagelijkse bezigheid zal zijn, paarden, kleine huisdieren, exotische dieren, runderen of andere landbouwhuisdieren.

Daarnaast kan je ook in een gemengde dierenartspraktijk aan de slag gaan en met verschillende diersoorten werken. Bovendien kan je ook een andere richting kiezen en werken als keurder in een slachthuis, als inspecteur voor het FAVV, als wetenschappelijk onderzoeker, als professor in het onderwijs, … Je mogelijkheden zijn bijna eindeloos als dierenarts.

Heb jij zopas je masterdiploma dierengeneeskunde behaald en ben je nu op zoek naar je eerste job? Of ben je al even actief als dierenarts, maar ben je klaar voor iets nieuws en wil je graag deel uitmaken van een dierenartsenpraktijk? Wat jouw achtergrond ook is, Vetplace zorgt ervoor dat je terechtkomt bij een organisatie waar jij je helemaal thuis voelt. Heb je een vacature gelezen die jou helemaal aanspreekt? Laat er dan geen gras over groeien en laat meteen een bericht achter. Vergeet zeker ook niet je CV mee te uploaden, zodat werkgevers of collega’s meteen overtuigd zijn van jouw kwaliteiten. Het zal dan niet lang duren voor je een reactie krijgt. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog een kijkje binnen de vacatures voor dierenartsen in Limburg. Solliciteren is echt kinderspel dankzij Vetplace!

Is jouw dierenartsenpraktijk in Limburg aan het uitbreiden en kunnen jullie binnenkort een extra collega gebruiken? Of jullie nu op zoek zijn naar iemand die pas van de schoolbanken komt of iemand die al jaren werkzaam is in het vakgebied, wij zorgen ervoor dat jouw vacature bekeken wordt door de kandidaten die het best voldoen aan jouw wensen. Dankzij Vetplace kost het je maar weinig tijd en moeite om de ideale dierenarts in Limburg te vinden. Het enige wat jij moet doen, is jouw vacature online zetten en ook daarbij helpen we je graag als je dat wenst. De rest mag je gewoon aan ons overlaten. Je zal merken dat er al snel reacties op jouw vacature zullen komen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen namelijk meteen een sollicitatie achterlaten. Ze hebben ook de optie om hun CV toe te voegen, zodat het voor jou makkelijker is om te beslissen of deze kandidaat voldoet aan jullie wensen en eisen. Als dat het geval is, kan je simpelweg reageren op hun bericht. Vetplace.be maakt het je dus een pak makkelijker om de perfecte dierenarts te vinden, die volledig past binnen jullie onderneming!

Populairste steden in Limburg voor dierenartsen