Vacatures dierenartsassistent Vlaams-Brabant

Als dierenartsassistent ben jij van alle markten thuis. Dit bewijs je door de verscheidenheid aan functies die jij vervult om de dierenarts te ondersteunen met zijn dagelijkse taken. Een eerste heel belangrijke taak is dat jij instaat voor het eerste contact met de klanten. Dit gebeurt enerzijds in de praktijk zelf, waar je binnenkomende baasjes met hun dieren verwelkomt. Je bent sociaal vaardig en weet hoe je elke cliënt moet aanpakken om zich op zijn gemak te doen voelen.

Sympathie staat hierbij centraal voor jou. Anderzijds verzorg jij het telefonisch contact, wat kan gaan van het geven van de correcte informatie tot het inplannen van afspraken. Je weet perfect een urgente afspraak te onderscheiden van een consultatie die nog een paar dagen kan wachten. Als tweede taak help jij de dierenarts bij onderzoeken en ingrepen. Je voert deze niet zelf uit, maar je bent wel verantwoordelijk voor het ontsmetten, klaarleggen en aangeven van de nodige materialen en het voorbereiden van het operatieveld. Daarnaast ben jij ook de verantwoordelijke voor het bijhouden van de voorraad medicatie en materialen. Het is aan jou om tijdige bestellingen uit te voeren, zodat de dierenarts zijn eigen taken kan uitvoeren.

Tot slot sta jij in voor enkele administratieve taken, zoals het bijhouden van patiëntendossiers. Om jezelf dierenartsassistente te mogen noemen, heb je een passende opleiding gevolgd. Met jouw diploma heb jij zelf nog de keuze of je assistent wil worden in een dierenkliniek, een groepsdierenartsenpraktijk of een privé dierenartsenpraktijk.

Woon je in Vlaams-Brabant en wil jij ook zo graag je liefde voor dieren kunnen toepassen, maar heb je daarnaast ook een talent voor administratieve taken? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de vacatures op Vetplace voor dierenartsassistenten in Vlaams-Brabant. Dankzij de handige filters, vind je heel snel de vacatures die van toepassing zijn op iemand met jouw expertise en jouw wensen. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op gemeente en type contract. Staat er een team tussen waar jij wel deel van wilt uitmaken? Reageer dan meteen op de vacature en schrijf hierbij een eigen motivatiebrief. Zorg er ook voor dat je jouw CV op Vetplace plaatst, zodat de organisatie ook direct overtuigd zal zijn van jou en je op gesprek wil laten komen. Wij maken de zoektocht naar een job als dierenartsassistent in Vlaams-Brabant een stuk gemakkelijker voor jou!

Is jouw dierenartsenpraktijk in Vlaams-Brabant op zoek naar een flexibele dierenartsassistent met een passie voor dierenwelzijn? Als je jouw vacature op Vetplace.be plaatst, bezorgen wij deze bij de meest geschikte kandidaat-assistenten. Als zij geïnteresseerd zijn, kunnen ze hier heel eenvoudig op reageren door middel van een eigen geschreven tekst en eventueel door hun CV te plaatsen. Ben jij overtuigd van de capaciteiten van één of meerdere kandidaten? Dan kan je snel terug reageren op het bericht en hen zo uitnodigen om op gesprek te komen. Het enige wat jij dus moet doen is je vacature online plaatsen en wij regelen de rest. Wanneer je moeite zou ondervinden om je jobaanbieding te plaatsen of je hebt hier simpelweg weinig tijd voor, neem dan contact met ons op en wij doen dit voor jou. Wacht dus niet langer en zorg er vandaag nog voor dat de meest vakbekwame dierenartsassistent in Vlaams-Brabant bij jou terechtkomt!

Populairste steden in Vlaams-Brabant voor dierenartsassistenten