Vacatures dierenarts Antwerpen

Je hebt een zeer groot hart en een even grote interesse voor de dierenwereld. Dat is ook wat van jou de perfecte dierenarts maakt. Jij bent verantwoordelijk voor de bestrijding en preventie van ziektes bij dieren. Hierbij bewaar je steeds het toezicht op het welzijn van de dieren. Het is belangrijk voor jou dat je dieren behandelt op dezelfde manier als je jouw eigen huisdieren zou behandelen: respectvol, met veel liefde en met de beste zorgen. 

Dankzij jouw masterdiploma in de diergeneeskunde, ben je in staat om een ziek dier dat jouw praktijk binnenkomt vlot te onderzoeken en gauw de correcte diagnose te stellen. Op basis hiervan, start je meteen met de behandeling. Behandelingen kunnen gaan van het voorschrijven van medicatie en het geven van aangepaste voeding tot het uitvoeren van operaties. 

Als dierenarts durf je ook initiatief nemen, want tijdens operaties kan je soms vaststellingen doen, die zorgen dat je alles over een andere boeg moet gooien. Het dierlijk lichaam zit soms vol geheimen! Je bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en volgt na de behandeling de gezondheidsstatus van dieren nauwgezet op. Als dierenarts beschik je ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je luistert aandachtig naar de klachten van de baasjes en je bent in staat om correcte en duidelijke informatie te geven over de gezondheid van hun dieren. Je straalt vertrouwen uit en zowel de baasjes als de dieren voelen zich meteen op hun gemak bij jou. Je hebt dan ook plezier in het uitbouwen van relaties, want sommige cliënten zal je jarenlang behandelen. Dit doe je oftewel in je eigen praktijk of in een groepsdierenartsenpraktijk waar je samenwerkt met meerdere collega’s of misschien wel in een dierenkliniek. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een andere richting uit te gaan dan de van de praktijk. 

Als dierenarts zijn er dan ook heel veel wegen die je kan inslaan. Misschien ben jij meer weggelegd voor het wetenschappelijk onderzoek of zie jij jezelf eerder werken in een farmaceutisch bedrijf of labo. Je kan ook je kennis delen met anderen door voor het onderwijs te gaan of je kan onze volksgezondheid vertegenwoordigen door inspecteur te worden voor het FAVV of keurder in een slachthuis. Tenslotte kan je ook de kwaliteit van diervoeder verbeteren door je expertise te gebruiken in een veevoederbedrijf of in de petfoodsector.

Komt het behalen van je masterdiploma diergeneeskunde in zicht en kan je niet wachten om aan je carrière te beginnen? Of ben je al even aan de slag, maar ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of je nu een dierenarts paard, dierenarts gezelschapsdieren, dierenarts rund of nog een andere dierenarts bent, Vetplace brengt je in contact met alle mogelijke werkgevers en werkplekken. Zou je graag in Antwerpen aan de slag gaan in een dierenartsenpraktijk, dierenkliniek, slachthuis of wat dan ook? Hier vind je alle vacatures voor dierenartsen in Antwerpen. Kan jij je 100% vinden in de missie en visie van een bepaalde organisatie? Dan kan je onmiddellijk solliciteren aan de hand van een persoonlijk tekstje en je CV die je eenvoudig kan opladen via de website. Met jouw kennis en passie zal het niet lang duren voor je een positief antwoord krijgt! Vind nu de werkplek die het beste bij je past en ontdek het werkplezier van een dierenarts in Antwerpen.

Ben jij werkzaam in een gezellige dierenartsenpraktijk of -kliniek met een stabiel team van enthousiaste dierenartsen? Zijn jullie op zoek naar een extra collega om jullie zorg, maar ook de sfeer, naar een hoger niveau te tillen? Dankzij Vetplace heb je de ideale dierenarts in Antwerpen in een mum van tijd gevonden! Plaats jouw vacature op onze website en wij zorgen ervoor dat we je maximaal in contact brengen met potentiële kandidaten. Als zij interesse hebben om bij jullie te komen werken, zullen ze je rechtstreeks via de site kunnen contacteren. Dan is het enkel nog aan jou om te oordelen of je hem of haar een kans wilt geven en op gesprek zal laten komen. Verhoog je kansen om de perfecte dierenarts te vinden in Antwerpen en plaats je vacature op het platform van Vetplace!

Populairste steden in Antwerpen voor dierenartsen