Vacatures dierenartsassistent West-Vlaanderen

Als dierenartsassistent ben jij de verbinding tussen de dierenarts en zijn klanten, tussen de dierenarts en het dier, maar ook tussen dierenartsen onderling. Jouw werk bestaat eerst en vooral uit administratieve verplichtingen zoals de telefoon opnemen en afspraken inplannen. Het is belangrijk dat je telefonisch het verschil kan inschatten tussen een gewone consultatie of een spoedgeval.

Daarnaast heeft deze job ook een groot communicatief aspect. Je bent het eerste gezicht dat klanten zien als ze de praktijk binnenkomen. Je straalt vriendelijkheid uit, maar weet de klanten op een professionele manier verder te helpen. Als dierenartsassistent sta je in voor de begeleiding van je cliënteel en het geven van correcte informatie. Je weet ook hoe je moet omgaan met de verschillende emoties van de baasjes.

Bovendien sta je in voor de voorraad van medicatie. Je hebt een gevoel voor orde en bent aandachtig in de bewaring van medicijnen. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze op tijd te bestellen, zodat de dierenarts nooit zonder komt te zitten. Tenslotte help jij de dierenarts ook bij onderzoeken en operaties door onder andere het juiste materiaal klaar te leggen en aan te geven en dieren correct te fixeren. Jouw job als dierenartsassistent is dus heel veelzijdig en essentieel in de dierengeneeskunde. Om dit beroep te mogen uitoefenen, beschik je over een bachelorsdiploma in dierenzorg of je heb je aan andere gepaste opleiding of cursus gevolgd. Daarna kan je dierenartsassistent worden op zelfstandige basis, maar ook in loondienst.

Ben jij klaar om aan de uitdagende loopbaan van dierenartsassistent in West-Vlaanderen te beginnen? Wil jij terechtkomen in een hechte groep dierenartsen, of is het meer iets voor jou om slechts één dierenarts te ondersteunen? Het maakt niet uit waar je jouw loopbaan wil starten, Vetplace zorgt ervoor dat je de meest geschikte werkplek voor jou zal vinden! Op deze website vind je verscheidene vacatures, waarbij je met behulp van enkele handige filters meteen de meest passende jobs voor jou zal vinden. Spreekt een vacature jou meteen aan en wil je jouw kans wagen? Dit kan heel gemakkelijk door te reageren en op die manier een online sollicitatie te plaatsen. Vergeet zeker niet om je CV te uploaden, waarin je jouw kennis en ervaring tot zijn recht laat komen. Neem vandaag nog een kijkje tussen de vele jobaanbiedingen voor dierenartsassistenten in West-Vlaanderen en start jouw carrière als dierenartsassistent.

Is jouw groeiende dierenartsenpraktijk in West-Vlaanderen op zoek naar een vakbekwame dierenartsassistent, die bovenal ook een hart voor dieren heeft? Of heb je zopas je eigen praktijk opgestart en zoek je naar de perfecte assistent die jouw rechterhand wil worden? Zet dan vandaag nog jouw vacature op Vetplace en wij brengen de meest geschikte kandidaten tot bij jou! Het enige wat jij moet doen is jouw vacature een aantrekkelijke titel geven, zodat deze meteen in het oog springt. Potentiële kandidaten zullen dan zeker op jouw vacature klikken en ze kunnen bij interesse direct solliciteren. Dit doen ze aan de hand van een persoonlijke motivatie en hun CV. Verlies dus geen tijd meer en plaats jouw vacature vlug op Vetplace. Je zal razendsnel de perfecte dierenartsassistent uit West-Vlaanderen vinden!

Populairste steden in West-Vlaanderen voor dierenartsassistenten