Dierenartsenpraktijk Vetrident

Tandheelkunde bij paarden is meer dan wat glazuurpuntjes vijlen.

Dierenartsenpraktijk Vetrident werd in 2021 opgericht door Dierenarts Stijn Teysen. De praktijk is uniek in Europa en legt zich volledig toe op tandheelkunde bij paarden.
Stijn realiseerde zich reeds vroeg tijdens zijn professionele carrière dat tandheelkunde bij paarden meer is dan slechts wat ’emaillepuntjes vijlen’. DAP Vetrident tracht dan ook het niveau van tandheelkunde op te tillen. Het ervaren team beschikt over de expertise en een zeer uitgebreid instrumentarium om tandproblemen bij paarden grondig te kunnen onderzoek en behandelen.
DAP Vetrident doet er bovendien alles aan om het onderzoek en behandeling zowel voor paard als eigenaar zo aangenaam mogelijk te maken.

DAP Vetrident bevindt zich in Asbeek (Asse), op een boogscheut van Brussel. Ver weg van alle drukte, kunnen we paarden in een rustige omgeving behandelen. We beschikken over een ruime parking, weides en boxen.
De praktijk is uitgerust met een hoogkwalitatief instrumentarium om eender welk tandprobleem bij je paard te kunnen onderzoeken of behandelen. Je kan als eigenaar de ganse behandeling vanuit de comfortabele zetel in de wachtzaal volgen op de monitor, terwijl je geniet van een lekkere koffie. Heb je weinig tijd, dan kan je je paard afzetten en na de behandeling weer ophalen. Een uitgebreid verslag met beeldmateriaal wordt steeds voorzien.