AML

We take it personally

Sonic Healthcare Benelux is een strategisch netwerk van klinische laboratoria en prikcentra verspreid over heel Vlaanderen: AML (Antwerpen,), AML West (Ardooie), Labo Rigo (Genk) en Medvet (Antwerpen). Wij maken deel uit van de Sonic Healthcare groep, één van de grootste laboratoriumgroepen ter wereld.

Naast een uitgebreid aanbod aan klassieke routine analyses op humane en veterinaire stalen, hebben onze laboratoria zich verder gespecialiseerd in immunologische, moleculaire, toxicologische, arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Tevens beschikken we ook over een vooruitstrevende en toonaangevende pathologie afdeling.

In elk van onze laboratoria staat de zorg voor uw patiënt en dienstverlening conform uw wensen en noden centraal. “We take it personally” is dan ook de slagzin van onze labogroep. Kwaliteit, innovatie en integriteit zijn de speerpunten van ons beleid.

Door onze brede wetenschappelijke interesse en jarenlange ervaring kan ons team van klinisch biologen, pathologen en dierenartsen onze klanten steeds bijstaan met advies op maat. Eén voor één zijn het experten in de diverse vakgebieden van de laboratoriumgeneeskunde.