Dierenarts eerstelijns kleine huisdieren

DAP Beestig gezond (Belsele) en DAP de 9 levens (Moerbeke-Waas) zoeken allebei een deeltijdse collega. Zo kunnen wij samen een fulltime aanbieden indien gewenst. Sollicitatie voor een part-time in elke praktijk is ook mogelijk. 
Beide praktijken liggen op ongeveer 15 minuten van elkaar.
Onze jongste gedeelde collega wil graag verder specialiseren waardoor zij ons jammer genoeg gaat verlaten en we dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe deeltijdse collega dierenarts.
DAP Beestig Gezond is een kleine huisdierenpraktijk te Belsele waar momenteel met 2 voltijdse dierenartsen, 1 voltijdse dierenarts-assistente en 1 deeltijdse dierenarts wordt gewerkt. We zijn een ontspannen gerouleerd team dat al jaren samenwerkt en goed op elkaar ingespeeld is. 
DAP de 9 levens is een gezelschapsdierenpraktijk te Moerbeke-Waas, waar momenteel 1 dierenarts en 1 assistente samenwerken.
We hechten in beide praktijken veel belang aan een goede worklife-balance en goede diergeneeskunde. We zijn goed uitgerust waardoor veel diagnostiek in huis kan gebeuren. 
Er is een goede wachtdienstregeling zowel tijdens de week als tijdens het weekend met collega’s uit de buurt, waardoor weekenden beperkt blijven tot gemiddeld 1x per 4 weken (gedeelde) dienst.
De uren voor een deeltijdse job of gecombineerde voltijdse job zijn bespreekbaar en worden in samenspraak met alle betrokken partijen vastgelegd.
Solliciteren kan via info@beestiggezond.be of info@denegenlevens.be

Mentionnez dans votre candidature que vous avez trouvé l'emplois via Vetplace.be.

Offres d'emploi similaires