Dierenarts

Atlasdierenartsen uit Tielt-Winge Vlaams-Brabant is een gemengde groepspraktijk bestaande uit 3 dierenartsen en 1 dier-verpleegkundige. Wij bieden diergeneeskundige verzorging en begeleiding aan voor runderen (vlees- en melkvee), paarden, kleine huisdieren, kleine herkauwers (melk- en vleesschapen) en alpaca’s zowel voor particulieren als professionelen (landbouwers en manegehouders).
 

Onze praktijk is gelegen langsheen de N2 van Leuven naar Diest en bestaat naast een wachtruimte met balie uit 2 consultatieruimtes, een operatieruimte, lokaal voor (digitale) RX en echografie, een labo (microscopie, Idexx,…) apotheken voor KHD en GHD, een aparte hospitalisatie voor katten en honden en een vergaderruimte. We zijn FCA-gecertificeerd en beschikken eveneens over een rantsoenberekeningsprogramma. 

Wij zoeken een gemotiveerde dierenarts met een klantgerichte en probleemoplossende werkwijze die houdt van veel variatie in haar/zijn werk en met de bereidheid om mee te draaien in weekend- en avondregeling. 
Ervaring is geen vereiste, wij voorzien een passende opleidingsperiode indien nodig. 
 

Wij bieden een job aan in een boeiende praktijk met gemotiveerde collega’s en voldoende ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Er is op termijn mogelijkheid tot associeren en we hebben oog voor een goede work-life balance. 
Verloning op zelfstandige basis (vast maandloon of percentage op geleverde prestaties overeen te komen). 
Ook een gsm-abonnement, wekelijkse vaste vrije dag, mogelijkheid tot bijscholing en een kilometervergoeding zitten in je vergoedingspakket. 
Bovendien gelegen midden in het prachtige Hageland.

Dus houd je van de variatie die een gemengde praktijk biedt en is diergeneeskunde je passie, aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel of mail gerust om je te informeren of beter nog, spring eens binnen in onze praktijk of rijdt eens een dagje mee zodat we je kunnen overtuigen om bij ons te komen werken. 

Contact: Atlasdierenartsen, Leuvensesteenweg 42 3390 Tielt-Winge
               016620693
               info@atlasdierenartsen.be

Mentionnez dans votre candidature que vous avez trouvé l'emplois via Vetplace.be.

Offres d'emploi similaires