Dierenarts met ervaring gezocht, om ons huidige team van 3 dierenartsen en 3 dierenartsassistenten te komen vervoegen. Dit met het oogpunt op een langdurige samenwerking. 

Voor ons zijn collegialiteit, verbondenheid, een persoonlijke & afgestemde klantenservice, flexibiliteit en een groot hart voor dieren & dierenwelzijn belangrijke waarden. Dit spiegelt zich naar ons cliënteel: dat voornamelijk bestaat uit particulieren, korte keten bedrijven, bio-bedrijven, hobbyhouders en enkele VZW's.

Zowel grote huisdieren (kleine herkauwer, paard, rund, hobbyvarken) als kleine huisdieren (hond, kat, konijn, knaagdier) staan bij ons dagelijks op het programma. Heel veel variatie gegarandeerd. Naast consultaties op de praktijk, voeren wij ook behandelingen uit op verplaatsing. Er wordt in de takenverdeling rekening gehouden met ieders interesse en kunde. Wij onderscheiden ons voornamelijk van andere praktijken met onze kennis en interesse in de kleine herkauwers. 

De praktijk beschikt over een ruime parking voor onze klanten en is opgedeeld in een ontvangstbalie, 2 wachtzaaltjes, 2 consultatieruimten, 1 operatieruimte, 1 radiografieruimte, 1 vernieuwde hospitalisatieruimte, 1 bureelruimte en een vergaderzaal met keuken. We zijn voorzien van alle nodige moderne apparatuur zoals een digitale RX (DR systeem), echotoestel (easote), microscopen (cytologie en mestonderzoek), bloeddrukmeter, tonometer, detartratie-unit, gasanethesietoestel en in-huis analysetoestellen van idexx.

Onze assistenten zorgen ervoor dat alle inkomende telefoontjes behandeld worden, de agenda ingepland wordt, materialen gereinigd worden en onze stock goed aangevuld blijft. Eveneens assisteren zij tijdens consultaties & operaties en verzorgen ze onze gehospitaliseerde dieren. Zo kan je als dierenarts maximaal focus leggen op onze klanten & patiënten. 

Wij voorzien onderling onze eigen privéwachtdienst, waardoor wij onze klanten een 24/24 permanentie kunnen garanderen. In de wachtdienst worden zowel grote als kleine huisdieren behandeld door de dierenarts van wacht.

Werkverdeling:

  • 38 werkuren per week (inclusief tijd voor pauze & administratie) 
  • 1 weekenddienst (zaterdag + zondag) per maand
  • 1 vaste avonddienst per week
  • Wachtdiensten tijdens feestdagen worden onderling verdeeld
  • Het is mogelijk om te overnachten op de praktijk tijdens de wachtdienst

De verloning is gebaseerd op een vast uurtarief tijdens de werkuren & verloning per prestatie tijdens de wachtdienst (% van alle handelingen) . Ook is er een partiële verloning tijdens verlofdagen. 

Bijscholingskosten & bijscholingsuren worden (na overleg & goedkeuring) bekostigd door de praktijk, alsook een gsm (+abonnement) & bedrijfskledij.

Wagen en medicijnenkast zijn zelf te voorzien. Er wordt er verplaatsingsvergoeding per huisbezoek voorzien.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel variatie? Sta je open voor behandelingen bij kleine en grote huisdieren? Werk je graag in teamverband? Wil je graag groeien in je interessegebied? 

Dan zouden wij graag kennis met je maken. Stuur mij een mailtje via info@deeggel.be of bel ons via 013/531025.

 

Magali Daems

Dierenarts N4727 & Bedrijfsleider

Dierenartsenpraktijk De Eggel BV (BE0890.607.379)

Schalbroekstraat 35, 3560 Lummen

013/531025 / info@deeggel.be / www.deeggel.be / @dierenartsenpraktijkdeeggel

 

Mentionnez dans votre candidature que vous avez trouvé l'emplois via Vetplace.be.

Offres d'emploi similaires