Dierenarts Kleine Huisdieren

Waar zal u werken?

Dierenartsenpraktijk Alpha is het werkterrein van een enthousiast en gevarieerd team. Beginnende enthousiastelingen, doorwinterde vakspecialisten en een team van competente assistenten werken hier in een aangename en collegiale flow samen. Om dit toffe team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste dierenarts die ons kan aanvullen in de zorg voor onze gehospitaliseerde patiënten, spoed patiënten, het verrichten van consultatiewerk en chirurgische ingrepen. Dit kan zowel op zelfstandige basis als in loondienst waarbij je zal werken vanuit de praktijk te Herentals en Vorselaar.

 

 

Wat ga je doen?

Na een inloopperiode in de praktijk, ben je in staat om zelfstandig consultaties te doen en kwalitatieve zorg te bieden aan de meeste gezelschapsdieren.

 Je werkt nauw samen met assistentes/assistenten. Ze ondersteunen jou tijdens de consultaties en je zal samen instaan voor de opvolging van de gehospitaliseerde patiënten

Je bent verantwoordelijk om zelfstandig patiënten verder te helpen tijdens de (regionale) wachtdiensten.

Op termijn ben je mee verantwoordelijk voor chirurgie en spoeddiensten.

Je kan steeds terecht bij je collega’s voor een second opinion

 

Wat vragen we?

  • Je bent afgestudeerd met een diploma Diergeneeskunde. Heb je al een eerste werkervaring? Dan is dit een pluspunt, maar geen vereiste.
  • Je bent stressbestendig en kan vlot omgaan met veranderingen.
  • Je bent klantvriendelijk. Een patiënt komt bij jou steeds op de eerste plaats.
  • Je bent een teamspeler en houdt van open communicatie.
  • Je hebt een grote interesse in eerste lijn en dankzij jouw leergierigheid wil je jouw kennis graag verder ontwikkelen.
  • Je bent flexibel en bereid te werken vanuit Herentals en Vorselaar. De frequentie kan in onderling overleg besproken worden.

Wie is IVC Evidensia?


Welkom bij de IVC Evidensia Groep. IVC Evidensia België telt 450 collega's in meer dan 50 dierenartspraktijken en dierenklinieken verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Bij IVC Evidensia willen we gezonde en gelukkige huisdieren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren. We leggen de lat hoog door samen te werken, van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg. Dit wordt echter niet gerealiseerd door te centraliseren: IVC Evidensia gelooft in lokaal ondernemerschap per praktijk; per regio en per land. De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit en IVC Evidensia speelt hier een actieve rol in door opleiding en wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen.


 

Mentionnez dans votre candidature que vous avez trouvé l'emplois via Vetplace.be.

Offres d'emploi similaires